Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κωστασ Παρισησ Υπογεια Ρευματα - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ / Γράφει ο κωστασ βενιζελοσ για το sl press.

Κωστασ Παρισησ Υπογεια Ρευματα - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ / Γράφει ο κωστασ βενιζελοσ για το sl press.. Τον προβληματισμό για το «γίγνεσθαι» που δεν τους αφήνει αδιάφορους, δεν τους προσπερνά. Τα υπόγεια ρεύματα επιστρέφουν στο σταυρό του νότου την παρασκευή 15 φεβρουαρίου για ένα ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία. Είν' ένα πλοίο που δε φαίνεται ποτέ. Όταν ο κώστας κοντοβάς (πλήκτρα), ο γρηγόρης κλιούμης (κιθάρα και φωνή), ο γιάννης κυριακός (μπάσο), ο δημήτρης αργύρης (κιθάρα) και ο παναγιώτης μεταλληνός (τύμπανα), βρέθηκαν στο ίδιο περιβάλλον. Τα υπόγεια ρεύματα περιοδεύουν και αυτό το καλοκαίρι σε όλη την ελλάδα.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας! Τα υπόγεια ρεύματα παρουσιάζουν το video clip για το τραγούδι «με παραχαραγμένη τη ζωή μας», μέσα από τον πρόσφατο. Ο μάγος κοιτάζει την πόλη(1994). Τα υπόγεια ρεύματα και η πορεία τους, ανάμεσα σε πολλές άλλες μπάντες είναι μια ακόμα ζωντανή απόδειξη για όσα κατά καιρούς διαβάζουμε στις συνεντεύξεις τους και ακούμε στα τραγούδια τους. Αλλά και τον προβληματισμό τους για τα ακραία κοινωνικά φαινόμενα που δυστυχώς όλο και πληθαίνουν, δημιούργησαν το τραγούδι ο καλός νοικοκύρης.

Φοίβος Δεληβοριάς: Έκκληση για τη φτώχεια των καλλιτεχνών ...
Φοίβος Δεληβοριάς: Έκκληση για τη φτώχεια των καλλιτεχνών ... from www.flash.gr
Σαν να μένουμε ακόμα στην ανυπαρξία. Vinyl is back live sessions vol. Το μυστικό της ήταν ότι την διέσχιζαν τα υπόγεια ρευματα του ποταμού μια μέρα, ο ποιητής κώστας βάρναλης, επισκεύτηκε την υπόγεια ταβέρνα και δοκίμασε το κρασί της. Τα υπόγεια ρεύματα επιστρέφουν στο σταυρό του νότου την παρασκευή 15 φεβρουαρίου για ένα ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία. Τον προβληματισμό για το «γίγνεσθαι» που δεν τους αφήνει αδιάφορους, δεν τους προσπερνά. Η δολοφονία του, ανέδειξε το κάθετο ρήγμα που υπάρχει στην σημερινή ελληνική κοινωνία. Το συγκρότημα που συμπληρώνει σχεδόν 20 χρόνια συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας θα παρουσιάσει ένα live με ηλεκτρικό ελληνόφωνο ροκ, τραγούδια από τη δισκογραφία του και διασκευές. Δείξε μου πώς να σ' αγαπάω δείξε μου πώς να σου το πω ό,τι άλλο πω φαίνεται άδειο ρίξε μου φως να τραγουδώ.

Vinyl is back live sessions vol.

Σκοτάδι γύρω κι ούτε μια μαρμαρυγή. Τα υπόγεια ρεύματα περιοδεύουν και αυτό το καλοκαίρι σε όλη την ελλάδα. Ο μάγος κοιτάζει την πόλη(1994). Μαγεμένος από την αυθεντική ατμόσφαιρα που. Η υπόγεια ταβέρνα άρχισε να αποκτάει τους πρώτους πιστούς θαμώνες της! Τα υπόγεια ρεύματα παρουσιάζουν το video clip για το τραγούδι «με παραχαραγμένη τη ζωή μας», μέσα από τον πρόσφατο δίσκο τους «η γη που αφήνω», στο οποίο συμμετέχει ο τηλέμαχος μούσας (κιθάρα) και ο ανδρέας πολυζωγόπουλος (τρομπέτα). See more of υπόγεια ρεύματα on facebook. Την ίδια χρονιά κυκλοφορούντον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «ο μάγος κοιτάζει την πόλη». Το συγκρότημα που συμπληρώνει σχεδόν 20 χρόνια συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας θα παρουσιάσει ένα live με ηλεκτρικό ελληνόφωνο ροκ, τραγούδια από τη δισκογραφία του και διασκευές. Τα υπόγεια ρεύματα επιστρέφουν στο σταυρό του νότου την παρασκευή 15 φεβρουαρίου για ένα ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία. Θανοσ ανεστοπουλοσ (διάφανα κρίνα)& κωστασ παρισησ (υπόγεια ρεύματα) and the edgar allan band electro ακουστική παράσταση «τα τραγουδια μασ φοβουνται» ένα διάφανο κρίνο αφήνετε να παρασυρθεί από ένα υπόγειο ρεύμα. Σαν να μην ήρθαμε ποτέ σ' αυτήν εδώ τη γη. Η δολοφονία του, ανέδειξε το κάθετο ρήγμα που υπάρχει στην σημερινή ελληνική κοινωνία.

Αν και ο χώρος των εικαστικών τεχνών, τουλάχιστον μέσα από την ανοιχτή επιστολή των καλλιτεχνών της μόνη εξαίρεση το συγκρότημα της ροκ υπόγεια ρεύματα που έγραψαν, κυκλοφόρησαν και παρέδωσαν το δικό τους μελοποιημένο σχόλιο για τους. Υπάρχουν μέσα σε αυτά τα βινύλια τα περισσότερα κομμάτια που γνωρίζει ο κόσμος, όπως η «ασημένια σφήκα», το «μ' αρέσει να μη λέω πολλά» και άλλα. Τα υπόγεια ρεύματα για τον ζακ κωστόπουλο. Σκοτάδι γύρω κι ούτε μια μαρμαρυγή. Με τον ήχο του τρίο δεμένο και πολύπλοκο τα υπόγεια ρεύματα είναι συνεχώς σε κίνηση.

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ from oneira-radio.webnode.gr
Τα υπόγεια ρεύματα είναι ελληνικό ροκ συγκρότημα που σχηματίστηκε το 1992 στην αθήνα. Εγώ είμ' εδώ ανυπόταχτος και παραστρατισμένος Σκοτάδι γύρω κι ούτε μια μαρμαρυγή. Γράφει ο κωστασ βενιζελοσ για το sl press. Τα υπόγεια ρεύματα παρουσιάζουν το video clip για το τραγούδι «με παραχαραγμένη τη ζωή μας», μέσα από τον πρόσφατο δίσκο τους «η γη που αφήνω», στο οποίο συμμετέχει ο τηλέμαχος μούσας (κιθάρα) και ο ανδρέας πολυζωγόπουλος (τρομπέτα). Μικρά που 'ναι τα όνειρα. Λίγες μέρες μετά την δολοφονία του ζακ, τα υπόγεια ρεύματα ανέβασαν αυτό το τραγούδι (γρήγορη και εύστοχη καλλιτεχνική παρέμβαση). Τα υπόγεια ρεύματα, θέλοντας να εκφράσουν τη θλίψη τους για το.

Απ' το λιμάνι που δεν μπόρεσε ν' αράξει κώστας βίρβος.

Υπάρχουν μέσα σε αυτά τα βινύλια τα περισσότερα κομμάτια που γνωρίζει ο κόσμος, όπως η «ασημένια σφήκα», το «μ' αρέσει να μη λέω πολλά» και άλλα. Τα υπόγεια ρεύματα και η πορεία τους, ανάμεσα σε πολλές άλλες μπάντες είναι μια ακόμα ζωντανή απόδειξη για όσα κατά καιρούς διαβάζουμε στις συνεντεύξεις τους και ακούμε στα τραγούδια τους. Υπόγεια ρεύματα (υδάτινα αλλά και αρχιτεκτονικά). Αλλά και τον προβληματισμό τους για τα ακραία κοινωνικά φαινόμενα που δυστυχώς όλο και πληθαίνουν, δημιούργησαν το τραγούδι ο καλός νοικοκύρης. Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας! Τα υπόγεια ρεύματα παρουσιάζουν το video clip για το τραγούδι «με παραχαραγμένη τη ζωή μας», μέσα από τον πρόσφατο δίσκο τους «η γη που αφήνω», στο οποίο συμμετέχει ο τηλέμαχος μούσας (κιθάρα) και ο ανδρέας πολυζωγόπουλος (τρομπέτα). Μαγεμένος από την αυθεντική ατμόσφαιρα που. Τα υπόγεια ρεύματα έρχονται στην πάτρα την παρασκευή 7 φεβρουαρίου. Με τον ήχο του τρίο δεμένο και πολύπλοκο τα υπόγεια ρεύματα είναι συνεχώς σε κίνηση. Τον επόμενο χρόνο κυκλοφορεί ο δίσκος «παραλογές». Αρχιτεκτονική εκπαίδευση και αρχιτεκτονικά ρεύματα: Δεν έχω χέρια απαλά να σε κρατήσω να μη σπάσεις ψυχή δεν έχω να σου ζεστάνω στο τσουκάλι μόνο δυο καρφιά ένα για σένα ένα για μένα να κρεμάσουμε ψηλά τα καλοκαίρια μας να μην τα φτάνουν οι χειμώνες κωστασ μπραβακησ. Τα υπόγεια ρεύματα, θέλοντας να εκφράσουν τη θλίψη τους για το.

Δείξε μου πώς να σ' αγαπάω δείξε μου πώς να σου το πω ό,τι άλλο πω φαίνεται άδειο ρίξε μου φως να τραγουδώ. Τα υπόγεια ρεύματα επιστρέφουν στο σταυρό του νότου την παρασκευή 15 φεβρουαρίου για ένα ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία. Εγώ είμ' εδώ ανυπόταχτος και παραστρατισμένος Το συγκρότημα που συμπληρώνει σχεδόν 20 χρόνια συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας θα παρουσιάσει ένα live με ηλεκτρικό ελληνόφωνο ροκ, τραγούδια από τη δισκογραφία του και διασκευές. Είν' ένα πλοίο που δε φαίνεται ποτέ.

ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ 12 ΜΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ - mp3 αγορά, όλα τα ...
ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ 12 ΜΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ - mp3 αγορά, όλα τα ... from www.by-time.org
Εγώ είμ' εδώ ανυπόταχτος και παραστρατισμένος Τα υπόγεια ρεύματα και η πορεία τους, ανάμεσα σε πολλές άλλες μπάντες είναι μια ακόμα ζωντανή απόδειξη για όσα κατά καιρούς διαβάζουμε στις συνεντεύξεις τους και ακούμε στα τραγούδια τους. Άνθρωποι στων άλλων τη φαντασία. Τα υπόγεια ρεύματα έρχονται στην πάτρα την παρασκευή 7 φεβρουαρίου. Λίγες μέρες μετά την δολοφονία του ζακ, τα υπόγεια ρεύματα ανέβασαν αυτό το τραγούδι (γρήγορη και εύστοχη καλλιτεχνική παρέμβαση). Θανοσ ανεστοπουλοσ (διάφανα κρίνα)& κωστασ παρισησ (υπόγεια ρεύματα) and the edgar allan band electro ακουστική παράσταση «τα τραγουδια μασ φοβουνται» ένα διάφανο κρίνο αφήνετε να παρασυρθεί από ένα υπόγειο ρεύμα. Τον επόμενο χρόνο κυκλοφορεί ο δίσκος «παραλογές». Μικρά που 'ναι τα όνειρα.

Μικρά που 'ναι τα όνειρα.

Με τον ήχο του τρίο δεμένο και πολύπλοκο τα υπόγεια ρεύματα είναι συνεχώς σε κίνηση. Ο μάγος κοιτάζει την πόλη(1994). Η δολοφονία του, ανέδειξε το κάθετο ρήγμα που υπάρχει στην σημερινή ελληνική κοινωνία. Είν' ένα πλοίο που δε φαίνεται ποτέ. Τα υπόγεια ρεύματα επιστρέφουν στο σταυρό του νότου την παρασκευή 15 φεβρουαρίου για ένα ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία. Αν και ο χώρος των εικαστικών τεχνών, τουλάχιστον μέσα από την ανοιχτή επιστολή των καλλιτεχνών της μόνη εξαίρεση το συγκρότημα της ροκ υπόγεια ρεύματα που έγραψαν, κυκλοφόρησαν και παρέδωσαν το δικό τους μελοποιημένο σχόλιο για τους. Σαν να μην ήρθαμε ποτέ σ' αυτήν εδώ τη γη. Η υπόγεια ταβέρνα άρχισε να αποκτάει τους πρώτους πιστούς θαμώνες της! Ο καλός νοικοκύρης πάντα θα χει ένα θύμα, έχει τόσα να χάσει κάστρα δίπλα στο κύμα, ένα τραγούδι από τα υπόγεια ρεύματα για τον ζακ… Το συγκρότημα «υπόγεια ρεύματα» δημιουργήθηκε το 1994 στην αθήνα. Θανοσ ανεστοπουλοσ (διάφανα κρίνα)& κωστασ παρισησ (υπόγεια ρεύματα) and the edgar allan band electro ακουστική παράσταση «τα τραγουδια μασ φοβουνται» ένα διάφανο κρίνο αφήνετε να παρασυρθεί από ένα υπόγειο ρεύμα. Τα υπόγεια ρεύματα παρουσιάζουν το video clip για το τραγούδι «με παραχαραγμένη τη ζωή μας», μέσα από τον πρόσφατο δίσκο τους «η γη που αφήνω», στο οποίο συμμετέχει ο τηλέμαχος μούσας (κιθάρα) και ο ανδρέας πολυζωγόπουλος (τρομπέτα). Τα υπόγεια ρεύματα, θέλοντας να εκφράσουν τη θλίψη τους για το.

Η δολοφονία του, ανέδειξε το κάθετο ρήγμα που υπάρχει στην σημερινή ελληνική κοινωνία υπογεια ρευματα. Τα υπόγεια ρεύματα επιστρέφουν δισκογραφικά με το νέο άλμπουμ «η γη που αφήνω» που θα κυκλοφορήσει ψηφιακά και σε cd στις 8 δεκεμβρίου και τους πρώτους μήνες του 2021 ένα γκέι φιλί σε μια κυπριακή σειρά και πάλι βγήκε στο προσκήνιο η ηθικοπλαστική υποκρισία.